Vakantiepark De Krim

Vakantiepark De Krim is het best uitgeruste vakantiepark van Texel en de Waddeneilanden. Hier heeft u alles bij de hand voor een heerlijke vakantie op Texel. Voor de kinderen is er zowel een  in- als outdoor speelparadijs . Een stoer buitenspeelterrein met klim- en klauter mogelijkheden, voetbalveld, springkussen, 4 bowlingbanen, lasergame, “glow in the dark” midgetgolf , theater en animatieprogramma.  Ook een kinderboerderij + manege ontbreekt niet . In het centrale gedeelte van het park bevinden zich verschillende restaurants en een winkel waar u verse broodjes kunt halen.

Vanaf juli 2017 heeft Vakantiepark De Krim een NIEUW binnen- en buiten zwembad met glijbanen, wildwaterbaan en een spraypark voor de kleintjes. Er zijn tevens sauna faciliteiten aanwezig.

De golfliefhebbers komen aan hun trekken op de prachtig in de natuur gelegen 18 holes golfbaan Golfbaan De Texelse.

Ook in de directe omgeving van het vakantiepark is alles aanwezig voor een heerlijke Texelvakantie. het vakantiepark grenst direct aan natuurgebied De Slufter. Het strand, de vuurtoren en het gezellige De Cocksdorp en De Koog zijn nabij.

 

 

Hieronder staan een aantal links die bij de informatie van het vakantiehuisje horen.